Daltonschool Hillegom
Prinses Irenelaan 32
2181CZ Hillegom
Tel: 0252 - 53 00 65
Contact & route

Aanmelden

Geïnteresseerde (nieuwe) ouders zijn van harte welkom voor een kennismakingsgesprek met rondleiding. 
U kunt een rondleiding aanvragen bij Tom Navis (directeur) via directie@daltonschoolhillegom.nl  | t. 0252-53 00 65
Aanmeldformulieren zijn via deze pagina en op school verkrijgbaar. 

Klik >> hier  << voor het aanmeldformulier (PDF)

Aanmelden en inschrijven
Overweegt u om uw kind op onze school aan te melden, dan kunt u een afspraak maken met de directeur. De directeur vertelt een en ander over de werkwijze van de school en u krijgt ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Na het informatieve gedeelte is het mogelijk de school te bekijken en sfeer te proeven. 

Na de rondleiding geeft de directeur, geheel vrijblijvend, een aanmeldformulier mee. Wanneer ouders het aanmeldformulier invullen en ondertekenen worden de gegevens van de ouders/verzorgers en kind in de administratie opgenomen.

Omdat kinderen pas vanaf hun 3e verjaardag mogen worden ingeschreven, spreken we tot de derde verjaardag van een vooraanmelding.

Ongeveer zes weken voordat uw kind vier wordt ontvangt u een intakeformulier en een uitnodiging voor een intakegesprek met de toekomstige leerkracht. Uw kind wordt ingedeeld in één van de kleutergroepen. Er wordt rekening gehouden met verschillende factoren. Ouders kunnen hun voorkeur vooraf kenbaar maken, maar wij kunnen niet garanderen dat wij aan alle wensen kunnen voldoen.

Wanneer een groep vol zit, kunnen we helaas niet direct tot plaatsing overgaan. Mochten ouders besluiten hun kind op onze school aan te melden, dan dienen zij een aanmeldformulier in te vullen en te ondertekenen.