Mijn naam is Marina Reehoorn-Luijk. Per 1 november ben ik werkzaam op de Daltonschool.  Jullie kunnen mij daar tegenkomen op maandag en op donderdagmorgen.

Ik ben 54 jaar,  getrouwd met Peter en ik heb een (stief)dochter van 32 jaar, een schoonzoon van 35  en een zoon van 19. Vanaf 23 juli 2016 (op mijn verjaardag ) ben ik oma van Maud. Zij is nu dus 2 jaar oud. Op vrijdag pas ik op haar en dat is erg leuk om te doen!

Samen met mijn man, zoon, een hond en 2 katten woon ik in Nieuwe Wetering. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met zingen (koor én een klein ensemble),  wandelen, bezig zijn in de tuin en nog veel meer. In de winter zijn we redelijk fanatieke skiërs. Daarnaast prijs ik mijzelf gelukkig dat mijn beide ouders nog leven, zij zijn 92 jaar. 

In de tijd dat ik voor de klas sta (nu totaal ruim 33 jaar) heb ik op verschillende scholen gewerkt, waaronder bijvoorbeeld de St. Willibrordschool (van de Sophia Stichting) in Lisse en de VMBO school Veurs Voorburg.  Toen ik in 1985 van de Pedagogische Academie afkwam was er weinig werk in het basisonderwijs, ik ben toen gestart met lesgeven aan leerlingen van 16 jaar en ouder.

Donderdag 1 november was ik voor het eerst op de Daltonschool en ik heb er vertrouwen in dat ik een goede tijd bij jullie tegemoet zal gaan!
Hartelijke groeten van Marina.