Daltonschool Hillegom
Prinses Irenelaan 32
2181CZ Hillegom
Tel: 0252 - 53 00 65
Contact & route
Op Squla.nl kunnen kinderen spelenderwijs leren. Dit kan zowel op computer, tablet en mobiele telefoon. Squla is geschikt voor groep 1 t/m 8 en de brugklas. Al bijna honderdduizend kinderen oefenen thuis met de online spellen en quizzen, het is een bewezen concept.

Op Kidsproof.nl kunnen ouders de leukste tips vinden voor uitjes, feestjes, opvoeden en andere leuke activiteiten rondom kinderen. 

Voor nog meer handige tips en ezelsbruggetjes voor vakken zoals natuur & techniek, topografie en rekenen kunnen scholieren kijken op vakken.nl.

BSO Wonderland Kinderopvang

Wonderland Kinderopvang verzorgt voor diverse scholen in Hillegom buitenschoolse opvang (BSO) en haalt kinderen op van de Daltonschool. Voor kinderen van de Daltonschool zijn er drie BSO locaties van Wonderland beschikbaar: Wonderland BSO Mariastraat, Wonderland BSO De Fontein en Wonderland Sport BSO Hillegom. De opvang van Wonderland BSO Mariastraat en Wonderland BSO De Fontein is ook te combineren met de Sport BSO en ZwemBSO. Met de Zwem BSO, kunnen kinderen onder BSO tijd hun zwemdiploma’s A en B halen.
www.wonderlandkinderopvang.nl
bsomariastraat@wonderlandkinderopvang.nl 

088 202 81 30